Inici | noticiari | 2023

 

La nit de la cremà. La culminació de la setmana fallera ve donada per la nit de la Cremà, on els nostres monuments es calen foc i només queden les cendres que donen pas a un nou exercici faller... les Falles del 2024.

 

Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desamparats. Aquesta vesprada hem fet la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats.

 

Entrega de premis. Hui hem tingut el lliurament de premis de FJFS on la nostra comissió ha recollit uns quants.

 

Els nostres monuments a la plaça. Com cada 14 de març els nostres ninots deixen el taller de l'artista per a omplir la nostra plaça i poder plantar els nostres monuments fallers.

 

Lliurament dels Premis als Llibrets de Falles per la Promoció de l'Us del Valencià. Els nostres representants han assistit a l'acte de lliurament dels Premis de Llibrets de Falla per la Promoció de l'Ús del Valencià, on hem rebut el Premi 11è.

 

Visita a la Diputació de València. Els nostres representants Rafa i Laura han estat de visitant La Diputació de València.

 

Gràcies als nostres col·laboradors de Llibret. Volem donar el nostre agraïment als nostres col·laboradors i col·laboradores pel seu treball i dedicació. Sense ells, els nostre llibret no seria possible.

 

Acte de cloenda d'activitats culturals i esportives de FJFS. Hui hem anat a l'acte de cloenda de les activitats culturals i esportives organitzat per Federació Junta Fallera de Sagunt.

 

Recompenses al casal. Dia de repartiment de tortades als nostres socis, dinar i vesprada al casal on hem fet entrega les recompenses als fallers de la nostra comissió.

 

Presentació del Llibret 2023. De vesprada hem tingut l'acte de presentació del nostre Llibret 2023 "Amb l'aigua al coll". L'acte ha estat a càrrec de la Vicepresidenta de Cultura, Maite Francés i Lacalle, també hem fet el lliurament dels nostres Premis Santa Anna i Josep M. Francés i Duato, al contingut didàctic i cultural infantil d'un llibret de falla.

 

11è Premi per la Promoció de l'Ús del Valencià. Llibrets GVA 2023. Un any més estem premiats pel nostre llibret en els Premis GVA. Enhorabona a tot l'equip de llibret pel seu treball i a Panal Fallero per la seua dedicació i paciència amb nosaltres. També donar l'enhorabona a les 11 comissions de Sagunt premiades, moltes felicitats a totes elles.

 

Exposició del Ninot. Esta vesprada s'ha inaugurat l'exposició del Ninot de FJFS i els nostres representants, Rafa i Laura no han volgut perdre-li-la.

 

Finalistes Premis Santa Anna i Josep M. Francés i Duato 2023. Ja tenim els finalistes dels nostres premis. Els guanyadors es donaràn a conèixer el 3 de març a les 19:30h en el acte de presentació del nostre llibret 2023, que tindrà lloc al saló d'actes de la fundació Bancaixa Capellà Pallarés de Sagunt.

 

 

 

Membre de

FJFS

Col.laboradors

 

Ajuntament

 

generalitat_vlc

Patrocinadors

 

agrocamp

 

humonnos

Social

 

facebook instagram