XXV Setmana Cultural. 25 Anys amb la cultura i patrimoni saguntí

 

 

Un any més, ja tenim açí la nostra XXV Setmana Cultural de la nostra associació.

Enguany fem 25 anys muntant setmanes culturals, i com estem d'aniversari, volem fer un record amb una xicoteta mostra de any per any de quasi tot el que havem exposat en el nostre casal. Per una altra banda, continuem amb el projecte de donara conéixer les diferents associacions que treballen a la nostra ciutat, i en aquesta ocasió li toca el torn a les associacions amb la cultura i patrimoni saguntí.

Voluntaris per el Patrimoni Històric Saguntí: associació que te com a finalitat la conservació del Patrimoni Històric de Sagunt on aquestos voluntaris amb un seguiment arqueològic, el supor de l'Ajuntament i diversos comerços, acudeixen cada diumenge a les 8:00 h. al Casetell, per tal de que l'emblema principal de Sagunt, vaja recuperant-se a partir de la neteja per veure com era, sense paleres ni matolls.

Saguntum Civitas: associació on el seu objectiu es recuperar la cultura clàsica de Sagunt. Preten reviure en primera persona fets que han deixat empremta al nostre municipi.

A l'acte d'inauguració a més de les associacions convidades, els fallers i veïns, ens van acompanyar les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Maria del Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernàndez, acompanyades pel Vicepresident de Cultura, Ricardo antonino i el Vicepresident d'Assumptes Externs, Antonio Fresno, com també Falleres Majors i Presidents d'altres comissions de la comarca, moltes gràcies per la vostra assistència.


« Presentació 2018

 

La Casa Penya »

 

 

 

 

 

Membre de

FJFS

Col.laboradors

 

Ajuntament

Patrocinadors

 

Social

 

facebook